Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /data/sites/web/gerlachverhuizingennl/www/wp-includes/functions.php on line 5315
Verhuisbedrijf in Delft | Gerlach Verhuizingen & Transport

Verhuisbedrijf Delft

Bent u op zoek naar het beste verhuisbedrijf in Delft en omgeving? Ga dan voor Gerlach Verhuizingen & Transport. Wij draaien als verhuisbedrijf al jaren mee in de top in de omgeving van Den Haag, Delft en Zoetermeer. Het Gerlach Team is in te zetten voor zowel particulieren als zakelijke verhuizingen in de omgeving van Delft. Het Gerlach Team werkt volgens hetzelfde principe als Defensie: 1 team, 1 taak. Bovendien werken wij enkel met echte verhuisprofessionals met een passie voor hun vak. Het Gerlach Team is al jaren samen en zijn in deze tijd goed op elkaar ingespeeld, iedereen weet wat ze aan elkaar hebben. Dit zorgt ervoor dat iedere verhuizing door ons verhuisbedrijf in Delft tot een goed einde wordt gebracht. Wilt u meer weten over verhuizen met Gerlach Verhuizingen & Transport? Lees dan snel verder.

Buiten Delft zijn we ook actief in Berkel en Rodenrijs, Nootdorp, Pijnacker en Wateringen.

Direct een offerte aanvragen?

 • Binnen 24 uur een reactie + prijs schatting
 • Direct antwoord op al uw vragen
 • Beste verhuisservice omgeving haaglanden

Particulieren verhuizingen

Als verhuisbedrijf in Delft heeft Gerlach Verhuizingen al vele particulieren verhuizingen gedaan. Hieronder vallen ook senioren verhuizingen en internationale verhuizingen. Door onze ervaring met dit soort verhuizingen weten we precies wat bepaalde situaties vragen en zien wij problemen, voordat het problemen worden. Wij bieden u een persoonlijke service, op maat gemaakte offerte en echt kwaliteitswerk. Om een op maat gemaakte offerte aan te bieden, doen wij het liefst een inventarisatie aan huis. Zo krijgen wij een goed beeld van de inboedel en de woonsituatie zodat de verhuizers van ons verhuisbedrijf in Delft op de verhuisdag kunnen verwachten. Bovendien helpt het ons een inschatting te maken van de tijd en daardoor de kosten die aan uw verhuizing verbonden zijn. Is een inventarisatie aan huis echt niet mogelijk, dan kunnen we ook een telefonische afspraak inplannen, maar onze voorkeur zal altijd uitgaan naar een persoonlijke inventarisatie.

Met behulp van de inventarisatie maken wij een offerte met een vaste prijs die u via de e-mail opgestuurd krijgt. Zo weet u altijd waar u aan toe bent op het gebied van kosten en zult u achteraf niet opeens meer kwijt zijn.

Bij ons verhuisbedrijf in Delft kunt u ook terecht voor twee verhuispakketten: full-service pakket en volledig-ontzorg-pakket. Bij het full-service pakket kunt u het volgende verwachten:

 • Inpakken inboedel
 • (De)montage werkzaamheden
 • Efficiënt en snel verhuizen
 • Nazorg, (gedeeltelijk) uitpakken

Is het full-service pakket niet voldoende en heeft u behoefte aan meer? Bij het volledig-ontzorg-pakket krijgt u bovenop het full-service pakket het volgende:

 • Uitpakken inboedel
 • Handymanservice
 • Ontruimen: bezemschoon opleveren

Meer weten over de mogelijkheden bij particulieren verhuizingen met ons verhuisbedrijf in Delft? Neem dan direct contact met ons op.

Zakelijke verhuizingen

Zakelijke verhuizingen is een van de specialiteiten van ons verhuisbedrijf in Delft. Wij begrijpen dat de dagelijkse werkzaamheden al genoeg stress en tijd kosten. Kies daarom voor Gerlach Verhuizingen om alles voor u te regelen. Zo kunt u zich gewoon blijven richten op de normale werkzaamheden. Als bedrijf kunt u bij ons verhuisbedrijf in Delft terecht voor:

 • Projecten
 • Expat service
 • Interne verhuizingen
 • Archief management
 • Relocation

Met Gerlach Verhuizingen en Transport kiest u voor een betrouwbare partner voor uw zakelijke verhuizing. Wilt u meer weten over de verschillende services die we bieden? Neem dan contact met ons op.

Gerlach Verhuizingen & Transport: uw verhuisbedrijf in Delft

Gerlach Verhuizingen & Transport is uw verhuisbedrijf in Delft en omgeving. Wij zetten voor iedereen ons beste beentje voor, of u nou particulier of ondernemer bent, voor ons maakt het niet uit. Naast het verhuizen in, naar of uit Delft, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor internationale verhuizingen of opslag van goederen. Wij zullen altijd proberen om uw wensen zoveel mogelijk te vervullen, als het gaat om uw verhuizing. Dankzij het gebruik van de beste materialen in combinatie met onze ervaring en kennis zal uw verhuizing door ons verhuisbedrijf in Delft tot een succesvol einde worden gebracht. Binnenkort verhuizen? Neem dan direct contact op met Gerlach Verhuizingen & Transport.