Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /data/sites/web/gerlachverhuizingennl/www/wp-includes/functions.php on line 5315
Hét transportbedrijf van Den Haag | Gerlach Verhuizingen & Transport

Transport

Hét transportbedrijf van Den Haag

Gerlach Verhuizingen & Transport is ooit begonnen met transport in Den Haag en omstreken. We kunnen daarom wel zeggen dat we zijn gespecialiseerd in transporten. We kunnen u helpen met het vervoeren van kleine, maar ook grote, zwaardere en zelfs bijzondere goederen. U kunt denken aan een wasmachine, maar ook aan een piano of vleugel. Zelfs met hele boomkluiten hebben wij ervaring. 

Direct een offerte aanvragen?

  • Binnen 24 uur een reactie + prijs schatting
  • Direct antwoord op al uw vragen
  • Beste verhuisservice omgeving haaglanden

Werkwijze Gerlach

Ieder transport is anders en vraagt om een professionele aanpak. Wij zorgen goed voor uw goederen. Zo worden ze altijd zorgvuldig ingepakt en vastgemaakt in de verhuiswagen. Ook maken wij gebruik van steekwagens en hondjes om uw bezittingen te vervoeren. Als het nodig is, kunnen we tevens een verhuislift inzetten.

Uw klant is onze klant

Als ondernemer kunt u ons transportbedrijf inzetten om bezorgingen bij uw klanten thuis te verzorgen. Daarnaast kunnen wij zorgdragen voor het (de)monteren van bijvoorbeeld meubels. Wij zorgen ervoor dat alles netjes bezorgd wordt, op de aangewezen plek komt te staan en dat al het verpakkingsmateriaal etc. wordt meegenomen. Ons team is professioneel en beschouwt uw klant als onze klant. Wij bezorgen in heel Nederland, maar ook internationaal.

Internationaal transport

Wilt u bijvoorbeeld uw meubilair naar uw vakantiehuis in Spanje laten vervoeren? Wij verzorgen dit graag voor u. Om de kosten zo laag mogelijk voor u te houden, proberen wij de internationale transporten te bundelen en te combineren met meerdere afleveradressen in het land van bestemming. Hierdoor hoeft u de vervoerskosten niet alleen te dragen, maar deelt u deze met andere klanten van ons.

Speciaal transport

Naast reguliere transporten is Gerlach gespecialiseerd in het vervoeren van kunst, antiek, piano’s en vleugels. Omdat het gevoelige objecten zijn, is een specifieke en zorgvuldige aanpak geboden. Onze specialisten bekijken uw kunstwerk, antiek, piano of vleugel en de transportsituatie uitgebreid. Ze zullen altijd eerst een transportplan maken en met u overleggen alvorens zij tot het transport overgaan.

Een professioneel en veilig transport? Kies Gerlach!

Gerlach begrijpt dat transport niet iets is waar u zich dagelijks mee bezig houdt. Onze specialisten doen dit wel en daarom kunt u dit met een gerust hart aan ons overlaten. Door onze jarenlange ervaring zijn er maar weinig transportsituaties die wij niet al eens hebben meegemaakt. Kortom: kies Gerlach!

 

Heeft u vragen over onze transportmogelijkheden of wilt u meer informatie?