Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /data/sites/web/gerlachverhuizingennl/www/wp-includes/functions.php on line 5315
Internationaal Verhuizen? Kies voor Gerlach Verhuizingen en Transport

Internationale verhuizingen

Verhuizen naar het buitenland?

Verhuizen van of naar het buitenland is zo mogelijk nog stressvoller dan verhuizen binnen Nederland. Daarnaast vergt het nóg meer aandacht en voorbereiding. Gerlach is een internationaal verhuisbedrijf en heeft al vele internationale verhuizingen verzorgd. We werken nauw samen met internationale partnerbedrijven. Hierdoor zijn wij in staat uw inboedel veilig en secuur internationaal te verhuizen. Onze specialisten weten hoe ze het meest efficiënt invulling moeten geven aan uw wensen, want klanttevredenheid staat bij ons voorop! 

Direct een offerte aanvragen?

 • Binnen 24 uur een reactie + prijs schatting
 • Direct antwoord op al uw vragen
 • Beste verhuisservice omgeving haaglanden

Gerlach, uw partner voor internationale verhuizingen

Als internationaal verhuisbedrijf weet Gerlach welke logistieke werkzaamheden er verricht moeten worden om uw inboedel zo soepel mogelijk naar het buitenland te verhuizen. Net als bij verhuizingen binnen Nederland beginnen wij met een uitgebreide inventarisatie van de te verhuizen goederen en de woningsituatie. Daarna ontvangt u per e-mail de offerte van ons. Op deze offerte geven wij een prijsgarantie. U betaalt dus nooit meer dan de offerte aangeeft. Deze prijsgarantie bestaat niet bij een inventarisatie op basis van een telefonische intake.

Verhuizen naar Nederland

Ook als u naar Nederland verhuist, bent u bij Gerlach aan het juiste adres. Bij verhuizingen naar Nederland schakelen wij ook ons uitgebreide netwerk in. Dat in combinatie met onze logistieke kennis, zorgt dat het Gerlach lukt om uw inboedel snel, vakkundig en veilig naar Nederland te verhuizen.

Verhuisopties

Bij een internationale verhuizing heeft u nog meer aan uw hoofd dan bij een binnenlandse verhuizing. Gerlach begrijpt dat en biedt daarom een Full-service verhuizing aan. U kunt er zelfs voor kiezen om het Volledig-ontzorg-pakket af te nemen. Natuurlijk kunt u ook voor losse services kiezen.

Full service verhuizen

Bij een Full-service verhuizing nemen wij de verhuizing geheel uit uw handen.
Na een inventarisatie, stellen we een verhuisplan op. Dit plan nemen we daarna helemaal met u door. Als u akkoord bent met dit plan, neemt het Gerlach Team het helemaal over. We pakken uw inboedel in, we (de)monteren de grote meubels en we verhuizen alles. De volgende onderdelen vallen in een Full-service verhuizing:

 • (De)montage werkzaamheden
 • Inpakken inboedel
 • Efficiënt en snel verhuizen
 • Materialen
 • Nazorg

Het Volledig-ontzorg-pakket

Voor een volledig ontzorgd gevoel, kunt u kiezen voor het Volledig-ontzorg-pakket. Deze service vult uw Full-service verhuizing aan met de volgende extra’s:

 • Uitpakken inboedel
 • Handymanservice
 • Ontruimen: bezemschoon opleveren

Ontruimen

Als u de ontruimingsservice afneemt, dan zorgen wij ervoor dat de oude woning bezemschoon achterblijft. Als u van of naar het buitenland verhuist, heeft u immers al genoeg aan uw hoofd. Wij kunnen tapijt of vloeren verwijderen, behang van de muren halen, oude meubels verwijderen en afvoeren naar het grofvuil. Het enige dat u nog zelf hoeft te doen, is aanwezig zijn bij de sleuteloverdracht.

Verhuislift

Gerlach is in het bezit van een verhuislift. Deze lift heeft een draagkracht van 400 kg en kan worden ingezet tot de 12e verdieping. In veel gevallen versnelt het gebruik van een lift de verhuizing én verkleint het de kans op schade. Het is echter niet alleen vaak handig en efficiënt om een verhuislift in te zetten, maar soms is het ook noodzakelijk.

Efficiënt en soepel internationaal verhuizen? Kies Gerlach!

Verhuizen is voor de meeste mensen al stressvol en ingewikkeld genoeg. En dan hebben we het nog niet eens over een internationale verhuizing. Voor Gerlach is een verhuizing van of haar het buitenland dagelijks werk. Geef uw internationale verhuizing gerust aan ons uit handen en we zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is. Kortom: kies Gerlach!

 

Heeft u vragen over uw internationale verhuizing of wilt u meer informatie?
Neem dan contact met ons op.