Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /data/sites/web/gerlachverhuizingennl/www/wp-includes/functions.php on line 5315
Verhuisbedrijf in Wassenaar | Gerlach Verhuizingen

Verhuisbedrijf Wassenaar

Op zoek naar een verhuisbedrijf in Wassenaar? Dan bent u aan het juiste adres bij Gerlach Verhuizingen & Transport. Al vele jaren zijn wij bezig met het nationaal en internationaal verhuizen van zowel particulieren als zakelijke klanten. Wij bieden altijd op maat gemaakte offertes die worden gebaseerd op een inventarisatie van de situatie en onze verhuizers zijn echte professionals met passie voor hun vak. Gezamenlijk maakt ons team van elke verhuizing door ons verhuisbedrijf in Wassenaar een succes. Wilt u meer weten over onze zakelijke of particulieren verhuizingen in, van of naar Wassenaar? Lees dan verder.

Buiten Wassenaar is Gerlach ook actief in Leidschendam, Voorschoten en Zoetermeer.

Direct een offerte aanvragen?

 • Binnen 24 uur een reactie + prijs schatting
 • Direct antwoord op al uw vragen
 • Beste verhuisservice omgeving haaglanden

Particulieren verhuizingen

Onder de particulieren verhuizingen van ons verhuisbedrijf in Wassenaar vallen naast de reguliere verhuizingen ook de seniorenverhuizingen en internationale verhuizingen. Geen verhuizing is voor ons team te gek. Doordat onze verhuizers al veel ervaring hebben, weten zij problemen te voorkomen en daardoor de verhuizing soepel te laten verlopen. Om te zorgen dat de offerte goed uw situatie is gebaseerd doen wij graag een inventarisatie aan huis. Tijdens deze inventarisatie wordt uw inboedel opgenomen en gekeken naar uw woningsituatie. Op basis van deze punten zult u later een offerte per e-mail krijgen. Omdat wij werken met een vaste prijs met prijsgarantie weet u waar u aan toe bent, zonder verrassingen na de verhuizing. Wellicht bent u wel verrast door onze service, maar dat is een positieve verrassing natuurlijk.

Ons verhuisbedrijf werkt ook met twee pakketten waarmee we u veel uit de handen nemen. De pakketten zijn: het full-service pakket en het volledig-ontzorg-pakket. Onder het full-service pakket valt het volgende:

 • Inpakken inboedel
 • (De)montage werkzaamheden
 • Efficiënt en snel verhuizen
 • Nazorg, (gedeeltelijk) uitpakken

Bij het volledig-ontzorg-pakket van ons verhuisbedrijf in Wassenaar krijgt u bovenop het full-service pakket het volgende:

 • Uitpakken inboedel
 • Handymanservice
 • Ontruimen: bezemschoon opleveren

Nog vragen over een van onze verhuispakketten of over een verhuizing met Gerlach Verhuizingen & Transport? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Zakelijke verhuizingen

Ook ondernemers kunnen bij ons verhuisbedrijf in Wassenaar terecht voor zakelijke verhuizingen. Voor hen bieden we naast bedrijfsverhuizingen ook de volgende services:

 • Projecten
 • Expat service
 • Interne verhuizingen
 • Archief management
 • Relocation

Natuurlijk zijn wij zelf een bedrijf en daardoor weten wij maar al te goed wat een tijd en stress het kan kosten om een bedrijf te runnen. Het plannen van een bedrijfsverhuizing bovenop de normale werkzaamheden kan zeer tijdrovend zijn en nog veel meer stress opleveren. Geef de bedrijfsverhuizing daarom uit handen aan het team van ons verhuisbedrijf in Wassenaar. Wij zullen ervoor zorgen dat uw verhuizing soepel verloopt zodat u snel weer terug kan naar de orde van de dag.

Gerlach Verhuizingen & Transport: Uw verhuisbedrijf in Wassenaar

Gerlach Verhuizingen & Transport is uw verhuisbedrijf in Wassenaar en omgeving. Voor ons maakt het niet uit om wat voor verhuizing het gaat, bij iedere verhuizing zet het complete team zich voor 100% in. Wij willen iedere verhuizing door ons verhuisbedrijf tot een succesvol einde kunnen brengen. Daarbij houden we zo veel mogelijk rekening met uw wensen zodat het ook voor u een plezierige dag is. Ons verhuisbedrijf in Wassenaar werkt altijd volgens de afgesproken prijs en met professionele verhuizers. Zelfs uw kostbaarste spullen zijn dus in goede handen. Wilt u een gedeelte van uw inboedel opslaan omdat u nog geen ruimte heeft? Ook dit is mogelijk bij Gerlach Verhuizingen & Transport. Zo hoeft u niet met verschillende partijen contact te houden maar zit u bij ons goed. Nog vragen over een van onze diensten? Neem dan contact op met ons op of vraag direct een offerte aan.