Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /data/sites/web/gerlachverhuizingennl/www/wp-includes/functions.php on line 5315
Senioren Verhuizingen | Gerlach Verhuizingen & Transport

Senioren verhuizing

Uw persoonlijke verhuishulp senioren verhuizingen

Veel ouderen verhuizen naar een kleinere woonomgeving die aansluit op hun leeftijd en wensen.

Gerlach begrijpt dat juist in deze leeftijdsgroep verhuizen een hele onderneming is en vaak gepaard gaan met unieke situaties die een gespecialiseerde aanpak vereisen.

Ook hier staat Gerlach klaar om in samenspraak uw zorg volledig uit handen te nemen.

Direct een offerte aanvragen?

 • Binnen 24 uur een reactie + prijs schatting
 • Direct antwoord op al uw vragen
 • Beste verhuisservice omgeving haaglanden

Gerlach, uw erkende verhuizer voor senioren verhuizingen

De service van Gerlach onderscheidt zich door de persoonlijke service, het leveren van kwaliteitswerk en een gepaste aanbieding. Omdat het verhuizen van senioren nog net dat stapje extra vraagt, is het ons op het lijf geschreven. We zullen altijd samen met u kijken hoe we het beste aan al uw wensen kunnen voldoen. Dit begint al bij de inventarisatie aan huis die wij doen als een startpunt voor onze diensten.

Verhuisopties voor ouderen

Gerlach begrijpt dat het verhuizen van ouderen stress met zich meebrengt. Daarnaast heeft niet iedereen de tijd om hiermee te helpen. Dat is de reden dat we een Full-service verhuizing aanbieden. Wanneer u helemaal alle facetten van de verhuizing uit handen wilt geven, kunt u kiezen voor de aanvullende services van het Volledig-ontzorg-pakket. Het is uiteraard ook mogelijk om alleen enkele losse services af te nemen.

Full service verhuizen voor senioren

Waar moet ik beginnen? Welk verhuisbedrijf ? Zelf inpakken of niet? (De)monteren ? Dit zijn veel voorkomende gedachtes van mensen die voornemens zijn te verhuizen.

Gerlach begrijpt dat tegenwoordig niet iedereen evenveel tijd heeft om een verhuizing voor te bereiden.
Full service verhuizen houdt in dat uw verhuizing van A tot Z volledig uit handen wordt genomen beginnend met een inventarisatie ter plekke. Aan de hand van een inventarisatie wordt er een verhuisplan opgesteld en dit plan wordt vervolgens stap voor stap doorgenomen met de opdrachtgever.
Vanaf dit moment kunt u rustig achterover gaan zitten en kijken hoe het Gerlach Team met beleid en passie uw inboedel inpakt, (de)monteert en verhuist.

Wat kunt u verwachten van een Full Service Verhuizing:

 • Inpakken inboedel
 • (De)montage werkzaamheden
 • Materialen
 • Efficient en snel verhuizen
 • Uitpakken inboedel (optioneel)
 • Handyman service (optioneel)
 • Bezemschoon opleveren (optioneel)
 • Nazorg

Ontruimen N.v.t.

Omdat bij het verhuizen van ouderen vaak zorgtaken komen kijken, begrijpen we dat het gemakkelijker is als iemand anders ervoor zorgt dat de oude woning bezemschoon opgeleverd wordt. Met de ontruimingsservice zorgen wij daarvoor. Na de verhuizing kunnen wij tapijt en andere vloerbedekking verwijderen, behang van de muren halen en oude meubels verwijderen en naar het grofvuil brengen. Als laatste vegen wij het huis netjes schoon. U hoeft dan alleen nog zelf de sleuteloverdracht te doen.

Verhuislift

Vaak is de inzet van een verhuislift een handige en snelle manier van verhuizen bij appartementen en huizen met meerdere verdiepingen. Daarnaast zorgt het gebruik van een lift vaak voor meer nauwkeurigheid en verlaagt het de kans op schade. In sommige gevallen is de hulp van een dergelijke lift noodzakelijk. De verhuislift van Gerlach kan tot wel 400 kilogram dragen en rijkt tot de 12e verdieping.

Interne verhuizing

Senioren verhuizen regelmatig inpandig. Vaak wordt de impact en de rompslomp hiervan onderschat. Ook bij een interne verhuizing helpt Gerlach u graag naar uw nieuwe woonomgeving. Onze specialistische en gediplomeerde verhuizers zorgen voor een naadloze overgang. Bij inpandige verhuizingen worden geen transportkosten gerekend. Deze verhuizingen zijn daarom een stuk voordeliger.

Een veilige en soepele seniorenverhuizing? Kies Gerlach

Het verhuizen van senioren vaak een ingrijpende en veelomvattende gebeurtenis. Daar komt nog bij dat verhuizen voor de meeste mensen ook geen dagelijks werk is. Dit is het voor Gerlach wel. Daarom kunnen wij u met onze gespecialiseerde service van dienst zijn. Wij zorgen ervoor dat de seniorenverhuizing zo efficiënt en soepel mogelijk verloopt. Iedere verhuizing is anders, maar wij weten keer op keer aan uw wensen tegemoet te komen. Kortom: kies Gerlach!