Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /data/sites/web/gerlachverhuizingennl/www/wp-includes/functions.php on line 5315
Expat Verhuisservice | Gerlach Verhuizingen & Transport

Expat Verhuisservice

Expat Verhuisservice

Bent u of uw bedrijf nieuw in Nederland en gaat u binnen Nederland verhuizen? Gerlach weet dat verhuizen een stressvolle periode is waar veel moet gebeuren en als je niet bekend bent in Nederland kan het lastig zijn de juiste handelingen te treffen.

Als Haags verhuisbedrijf heeft Gerlach al vele verhuizingen uitgevoerd voor expats binnen Nederland maar ook van en naar het buitenland. Gerlach probeert doormiddel van een persoonlijke en doelgerichte aanpak zoveel mogelijk zorgen omtrent de verhuizing bij u weg te halen. Al onze werknemers beheersen de Engelse taal, zijn vakbekwaam en gericht op het internationale karakter van expats.

Direct een offerte aanvragen?

  • Binnen 24 uur een reactie + prijs schatting
  • Direct antwoord op al uw vragen
  • Beste verhuisservice omgeving haaglanden

Gaat u verhuizen naar Nederland of naar het buitenland ?

Gerlach heeft veel ervaring op de internationale verhuismarkt, tezamen met zijn internationale partner bedrijven zoekt Gerlach naar de meest efficiente en veilige manier om uw verhuizing tot in de puntjes te verzorgen. Na een offerte aanvraag maakt Gerlach met u een inventarisatie afspraak. Na een korte kennismaking en inboedel opname stellen wij in samenspraak met uw wensen een verhuisplan op.

Opties Expat dienstverlening:

 

  • Inpakken inboedel – exportwaardig voor zee- en luchttransport
  • (De)montage werkzaamheden
  • Douane handelingen
  • Bezemschoon opleveren
  • Opslag inboedel: langdurig én tijdelijk

Kantoor verhuizen

Onze specialisten staan klaar om uw kantoor voor u te verhuizen. Gerlach begrijpt dat u daar zo min mogelijk last van wilt hebben. Daarom biedt Gerlach meerdere servicemogelijkheden om u zoveel mogelijk het werk uit handen te nemen.

Full-service verhuizen

U kunt kiezen voor onze full-service verhuizing, waarbij wij uw inboedel inpakken, (de)monteren indien nodig, onze eigen materialen gebruiken, efficiënt en snel uw spullen verhuizen en nazorg bieden.

Volledig-ontzorg-pakket

Mocht het zo zijn dat u nog meer service van ons wenst, dan kunt u kiezen voor het Volledig-ontzorg-pakket. Wij zorgen er dan ook voor dat uw inboedel weer wordt uitgepakt, dat er een handyman aanwezig is en dat uw oude kantoor ontruimd en bezemschoon opgeleverd wordt.

Opslag

Ook kunt u bij Gerlach terecht als uw bedrijf of organisatie gebruik wil maken van een opslag voor archieven en/of inboedels. Gerlach maakt gebruik van beveiligde en geconditioneerde opslaglocaties. Afhankelijk van de grootte van uw inboedel of archief en wensen zoals tijdelijke toegang, kiezen we de best passende opslaglocatie voor u.

Snel en secuur uw kantoor verhuizen? Kies Gerlach

Het verhuizen van een kantoor brengt de nodige rompslomp met zich mee. Gerlach begrijpt dat dit tot uw core business behoort en dat u betere dingen te doen hebt om het bedrijf draaiende te houden. Voor Gerlach is het verhuizen van uw bedrijf wél de core business. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij dit voor u uit handen nemen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken en zich kunt focussen op uw eigen werkzaamheden. Kortom: kies Gerlach!

Heeft u vragen over onze verhuisservices voor uw kantoor of wilt u meer informatie?
Neem dan contact met ons op.