Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /data/sites/web/gerlachverhuizingennl/www/wp-includes/functions.php on line 5315
Verhuisbedrijf in Voorburg | Gerlach Verhuizingen & Transport

Verhuisbedrijf Voorburg

Gerlach Verhuizingen & Transport is een verhuisbedrijf nabij Voorburg met een groot netwerk binnen de Nederlandse logistieke sector. Door de jaren heen is Gerlach gespecialiseerd in het verhuizen van particuliere inboedels en gehele bedrijfsinventarissen in de omgeving van Voorburg. Bij Gerlach is het motto 1 team 1 taak. Gerlach werkt enkel met vaste krachten die door de jaren heen goed op elkaar zijn ingespeeld. Bovendien hebben ze een passie voor het vak verhuizen en weten hoe ze met uiterste zorg om moeten gaan met uw spullen.
Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Voorburg of omgeving? Met Gerlach Verhuizingen heeft u een prettige en plezierige verhuizing zonder stress en gedoe.

Buiten Voorburg zijn we ook actief in Hoek van Holland, Naaldwijk en Rijswijk.

Direct een offerte aanvragen?

 • Binnen 24 uur een reactie + prijs schatting
 • Direct antwoord op al uw vragen
 • Beste verhuisservice omgeving haaglanden

Particulieren verhuizingen

Als verhuisbedrijf in Voorburg zijn we uiteraard in te zetten voor particuliere verhuizingen, seniorenverhuizingen en internationale verhuizingen. Door persoonlijke service, een gepersonaliseerde aanbieding en het leveren van kwaliteitswerk onderscheidt ons van andere verhuisbedrijven. Samen met u kijken we hoe we uw wensen kunnen vervullen als het gaat om uw verhuizing in, uit of naar Voorburg. Het liefste doen we dit door middel van een inventarisatie aan huis. Hiervoor maken we per e-mail of telefoon een afspraak. Tijdens een inventarisatie maken we uiteraard kennis en nemen wij uw wensen op, lopen we samen met u door het huis om de inboedel te bekijken en er wordt gekeken naar uw woningsituatie. Aan de hand van deze inventarisatie ontvangt u een offerte via de e-mail. U krijgt altijd een prijsgarantie (een vaste prijs) op de prijs in de offerte. Hierdoor komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Daarnaast is het ook mogelijk om uw inboedel, of een deel hiervan, op te slaan in onze opslag of een deel naar het grofvuil af te laten voeren.

Bij ons verhuisbedrijf bij Voorburg kunt u ook kiezen voor een full-service verhuizing in Voorburg of zelfs een Volledig-ontzorg-pakket. Bij de full-service verhuizing nemen wij alles uit handen. Dit begint met een inventarisatie ter plaatse. Met de opgedane informatie stellen we een verhuisplan welke altijd met u wordt doorgenomen. Als u akkoord gaat kunt u lekker achteroverleunen en kijken hoe het Gerlach Team uw verhuizing uitvoert. U kunt het volgende verwachten bij de full-service verhuizing door ons verhuisbedrijf in Voorburg:

 • Inpakken inboedel
 • (De)montage werkzaamheden
 • Efficiënt en snel verhuizen
 • Nazorg, (gedeeltelijk) uitpakken

Zoals gezegd is er ook nog het volledig-ontzorg-pakket. Dit pakket is voor als de full-service verhuizing door ons verhuisbedrijf nog niet voldoende is. Het pakket wordt aangevuld met de volgende extra’s:

 • Uitpakken inboedel
 • Handymanservice
 • Ontruimen: bezemschoon opleveren.

Meer weten over de particulieren verhuizingen door ons verhuisbedrijf in Voorburg? Neem dan contact met ons op.

Zakelijke verhuizingen

Ons verhuisbedrijf in Voorburg snapt als niemand anders dat het leiden van een bedrijf genoeg werk op zich is. Het verhuizen naar een nieuw kantoorpand is doorgaans een mooie stap in de juiste richting van het bedrijf. Maar helaas kan het wel zeer stressvol en tijdrovend zijn. Gerlach neemt het stokje dan ook graag over. Onze verhuizers uit Voorburg hebben al vele bedrijfsverhuizingen gedaan en hierdoor zeer kundig geworden. Onze manier van aanpak is in de loop der jaren zeer effectief en secuur geworden. Dit allemaal in het teken om u zo snel mogelijk weer aan de slag te laten gaan. Als verhuisbedrijf in Voorburg bieden we de volgende zakelijke verhuisservices:

 • Projecten
 • Expat service
 • Interne verhuizingen
 • Archief management
 • Relocation

Zoals u ziet kunt u Gerlach Verhuizingen & Transport als verhuisbedrijf in Voorburg inschakelen voor diverse zakelijke verhuizingen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent zakelijke verhuizingen? Lees dan verder op onze website of neem direct contact met ons op.

Gerlach Verhuizingen & Transport: Uw verhuisbedrijf in Voorburg

Gerlach Verhuizingen & Transport is uw verhuisbedrijf in Voorburg en omstreken. Of u nou in, van of naar Voorburg gaat verhuizen als particulier of als bedrijf, wij staan voor u klaar. Dankzij onze professionele en positieve werkhouding kunnen wij de wensen van onze klanten vervullen. Het maakt bij ons niet uit of het om een particuliere, zakelijke of internationale verhuizing en/of goederenopslag gaat. Dankzij de juiste kennis en materialen van de specialisten van ons verhuisbedrijf in Voorburg zorgen we dat uw kostbare bezit op een veilige manier wordt overgebracht. Verhuizing op de planning? Kies dan voor Gerlach!