Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /data/sites/web/gerlachverhuizingennl/www/wp-includes/functions.php on line 5315
Zakelijke verhuizingen, regio Den Haag | Gerlach Verhuizingen & Transport

Zakelijke verhuizing

Uw verhuishulp voor zakelijke verhuizingen

Gerlach begrijpt als geen ander dat het runnen van een bedrijf meer dan genoeg werk met zich meebrengt. Verhuizen naar een nieuw kantoor is vaak een mooie stap voor uw bedrijf, maar vaak ook stressvol en tijdrovend. Wij nemen het stokje hier dan ook graag van u over. Ons team heeft al talloze bedrijfsverhuizingen verzorgt en is hier heel kundig in geworden. Onze manier van aanpak is uiterst effectief en secuur. Dit allemaal zodat u zo spoedig mogelijk weer aan de slag kan en uw zaak niet langer dan nodig stil staat.

Direct een offerte aanvragen?

 • Binnen 24 uur een reactie + prijs schatting
 • Direct antwoord op al uw vragen
 • Beste verhuisservice omgeving haaglanden

Zakelijke verhuisservices:

 • Projecten
 • Expat service
 • Interne verhuizing
 • Archief management
 • Relocation

Verhuislift

In sommige gevallen is het inzetten van een verhuislift niet alleen handig en efficiënt, maar ook noodzakelijk om bepaalde items in- of uit te huizen. Onze lift heeft een draagkracht van 400 kg en komt tot de 12e verdieping. Het inzetten van een verhuislift zorgt bij appartementen en huizen met meerdere etages vaak voor een snelle afhandeling. Tevens werkt het ook secuur en is er nog minder kans op schade.

Interne zakelijke verhuizing

Als uw bedrijf inpandig gaat verhuizen helpt Gerlach u graag op weg naar uw nieuwe kantoor. Doordat wij specialistische en gediplomeerde verhuizers hebben, zorgen wij voor een snelle overgang naar uw nieuwe werkplek. Omdat er geen transportkosten nodig zijn bij een interne verhuizing, vallen de kosten hiervoor een stuk lager uit.

Full service verhuizen

Full-service verhuizen betekent dat wij de gehele verhuizing compleet van u overnemen. We beginnen daarvoor met een inventarisatie ter plaatse. Daarna stellen we een verhuisplan op en bespreken dit met u. Vanaf dit moment kunt u zich weer volledig focussen op uw werk. Het Gerlach Team gaat vervolgens beginnen met het inpakken van uw inboedel, (de)montage en de uiteindelijke verhuizing. Bij een Full-service verhuizing krijgt u de volgende services:

 • Inpakken inboedel 
 • (De)montage werkzaamheden
 • Materialen  
 • Efficiënt en snel verhuizen 
 • Nazorg

 

Het Volledig-ontzorg-pakket

Naast een Full service verhuizing, bieden wij ook het Volledig-ontzorg-pakket aan. Dit is hetzelfde als Full-service verhuizen, maar dan met een aantal aanvullingen om uw zorgen volledig over te nemen tijdens de verhuizing. Bij het Volledig-ontzorg-pakket krijgt u de volgende aanvullingen:

 • Uitpakken inboedel
 • Handymanservice
 • Ontruimen: bezemschoon opleveren

Archiefmanagement

Gerlach begrijpt dat uw archief belangrijk is en intact moet blijven. Onze kundige verhuizers hebben al vele archieven verhuisd en zorgen ervoor dat uw archief geordend aankomt op uw nieuwe bedrijfslocatie. Daarnaast beschikt Gerlach over verschillende mogelijkheden voor tijdelijke opslag van uw archief. Onze opslaglocaties zijn beveiligd en geconditioneerd, zodat uw archief intact blijft.

(De)montage

Bedrijven hebben vaak grote meubels staan. Dat is geen probleem voor ons. Onze handymans kunnen deze meubels demonteren, verpakken en weer monteren in uw nieuwe kantoor. Samen kijken we of het Full-service verhuizen of het Volledig-ontzorg-pakket het beste bij uw verhuizing past.

Ontruimen

We begrijpen bij Gerlach maar al te goed dat u weer snel aan het werk wilt in uw nieuwe kantoor. Daarom bieden wij de ontruimingsservice aan. Als u onze ontruimingsservice afneemt, zorgen wij ervoor dat het oude kantoor bezemschoon wordt opgeleverd. Wij kunnen tapijt of andere vloeren verwijderen, behang van de muren halen en achtergebleven meubels afvoeren naar het grofvuil. Als laatste vegen we het kantoor netjes schoon. Het enige wat we niet van u kunnen overnemen is de sleuteloverdracht.

Veilig en efficiënt uw bedrijf verhuizen? Kies Gerlach

Verhuizen is ook voor ondernemers en bedrijfsvertegenwoordigers een stressvolle aangelegenheid. U verhuist immers niet dagelijks uw gehele bedrijfsinboedel. Gerlach doet dit wel elke dag. Daarom kunnen onze specialisten u de verhuizing uit handen nemen en zorgen voor een veilige, efficiënte en snelle verhuizing van uw kantoor. Geen twee verhuizingen zijn hetzelfde, maar met onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we het aan moeten pakken. Kortom: kies Gerlach!

 

Heeft u vragen over onze zakelijke verhuisservices of wilt u meer informatie?
Neem dan contact met ons op.