Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /data/sites/web/gerlachverhuizingennl/www/wp-includes/functions.php on line 5315
Verhuisbedrijf in Berkel en Rodenrijs | Gerlach Verhuizingen

Verhuisbedrijf Berkel en Rodenrijs

Op zoek naar een top verhuisbedrijf in Berkel en Rodenrijs of uit de omgeving? Kies dan voor Gerlach Verhuizingen & Transport. Als verhuisbedrijf zijn wij al vele jaren actief in de omgeving van Berkel en Rodenrijs en Den Haag. Wij hebben daardoor al veel ervaring en kennis opgedaan en zien hierdoor problemen voordat het echt problemen zijn en kunnen deze voorkomen. Om te zorgen dat u niet voor verrassingen op het gebied van kosten komt te staan, werken we met een offerte met vaste prijs en prijsgarantie. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn hogere kosten achteraf. Ons verhuisbedrijf in Berkel en Rodenrijs staat voor iedere particulieren en zakelijke verhuizing klaar. Meer weten over onze diensten? Lees dan hieronder verder.

Niet alleen in Berkel en Rodenrijs is Gerlach actief maar ook in Delft, Nootdorp, Pijnacker en Wateringen.

Direct een offerte aanvragen?

 • Binnen 24 uur een reactie + prijs schatting
 • Direct antwoord op al uw vragen
 • Beste verhuisservice omgeving haaglanden

Particulieren verhuizingen

Als groot verhuisbedrijf in Berkel en Rodenrijs en omgeving doen wij vele verschillende particulieren verhuizingen, van seniorenverhuizingen tot aan internationale verhuizingen. Wij zorgen dat uw verhuizing snel verloopt en spoedig achter de rug is. Om een gepersonaliseerde offerte te maken, doen we van tevoren een inventarisatie aan huis. Tijdens deze inventarisatie bekijken we de te verhuizen inboedel en de huidige woningsituatie. Met behulp van de bevindingen van de inventarisatie maken we de offerte op en die krijgt u per e-mail toegezonden. Op de offerte vindt u een vaste prijs, inclusief prijsgarantie, waardoor deze na de verhuizing niet opeens hoger kan uitvallen. U komt dus niet voor vervelende verrassingen te staan.

Wij snappen dat niet iedereen evenveel tijd heeft om de verhuizing voor te bereiden. Daarom hebben wij als verhuisbedrijf in Berkel en Rodenrijs twee verhuispakketten samengesteld. Natuurlijk kunt u ook voor losse services kiezen, afhankelijk van uw wensen. Het eerste pakket is het full-service pakket. Wij nemen de verhuizing van A tot Z volledig uit handen en u kunt het volgende verwachten:

 • Inpakken inboedel
 • (De)montage werkzaamheden
 • Materialen
 • Efficiënt en snel verhuizen
 • Nazorg, (gedeeltelijk) uitpakken

Wilt u nog meer ontzorgd worden? Dan bieden wij het Volledig-ontzorg-pakket. Hiermee wordt het full-service pakket aangevuld met de volgende extra’s:

 • Uitpakken inboedel
 • Handymanservice
 • Ontruimen: bezemschoon opleveren

Alles weten over onze particulieren verhuizingen of verhuispakketten? Neem dan contact met ons op.

Zakelijke verhuizingen

Naast particulieren verhuizingen doen we als verhuisbedrijf in Berkel en Rodenrijs natuurlijk ook zakelijke verhuizingen. Onze aanpak is zo ontwikkeld dat deze zeer effectief en secuur is. Hiermee zorgen wij dat u zo snel mogelijk weer aan de slag kan en uw zaak niet langer stil staat dan nodig. Wij bieden naast de standaard bedrijfsverhuizingen de volgende zakelijke verhuisservices:

 • Projecten
 • Expat service
 • Interne verhuizing
 • Archief management
 • Relocation

Als geen ander snappen wij dat een bedrijf runnen al veel van uw tijd opslokt. Het regelen van een bedrijfsverhuizing hierbij kan te veel van het goede zijn. Kies daarom voor ons verhuisbedrijf in Berkel en Rodenrijs. Onze verhuizers nemen de verhuizing uit handen en zorgen voor een veilige, efficiënte en snelle verhuizing van uw kantoor. Dankzij onze ervaring weten wij precies hoe we het aan moeten pakken. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Gerlach Verhuizingen & Transport: Uw verhuisbedrijf in Berkel en Rodenrijs

Gerlach Verhuizingen & Transport is uw verhuisbedrijf in Berkel en Rodenrijs en omstreken. Het gehele Gerlach team staat voor u klaar bij iedere verhuizing. Of het nou gaat om een particulieren of zakelijke verhuizing, wij zetten ons volledig in om de verhuizing succesvol af te ronden. Meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan.