Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /data/sites/web/gerlachverhuizingennl/www/wp-includes/functions.php on line 5315
Verhuizen in of naar Den Haag? | Gerlach Verhuizingen & Transport

Particuliere verhuizingen

Verhuizen Den Haag

Elke verhuizing is uniek en vraagt dus om een unieke behandeling. Kennis en het gebruik van de juiste materialen zorgen ervoor dat een verhuizing veilig en soepel verloopt. Gerlach verzorgt grote en kleine verhuizingen. Of het nu gaat om het verhuizen van een aantal grote items of om een Full-service verhuizing: Gerlach staat voor u klaar voor uw particuliere verhuizing! Verhuizen Den Haag? Kies voor Gerlach!

Direct een offerte aanvragen?

 • Binnen 24 uur een reactie + prijs schatting
 • Direct antwoord op al uw vragen
 • Beste verhuisservice omgeving haaglanden

Gerlach, erkende verhuizers die een stapje verder gaan

Wij doen altijd ons best om onszelf te onderscheiden op het gebied van persoonlijke service, een gepaste aanbieding en het leveren van kwaliteitswerk. We kijken graag samen met u hoe wij invulling kunnen geven aan uw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar een inventarisatie aan huis. In sommige gevallen kan een telefonische intake ook voldoende zijn. Dit is afhankelijk van uw wensen.

Inventarisatie aan huis

In het geval van een inventarisatie aan huis maken wij telefonisch of per e-mail een afspraak met u. Deze afspraak kan vaak op zeer korte termijn ingepland worden.

Tijdens een inventarisatie lopen we samen met u door het huis om de inboedel op te nemen. Er wordt ook direct gekeken naar de woningsituatie. Op basis hiervan ontvangt u later per e-mail een offerte. We geven een prijsgarantie op de prijs in de offerte. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent.

Het is ook mogelijk om (een deel) van uw inboedel op te slaan in onze opslag en/ of (een deel) van uw inboedel naar het grofvuil te laten afvoeren.

Telefonische intake

Bij een telefonische intake nemen wij met u door wat er allemaal verhuisd moet worden. Ook vragen wij naar de woningsituaties en eventuele bijzonderheden. Aan de hand van deze telefonische opname kunnen wij u een prijsindicatie geven. Hierop geven wij geen prijsgarantie; u betaalt per verhuizer, per uur.

Verhuisopties

Verhuizen in of naar Den Haag. Waar moet ik beginnen? Welk verhuisbedrijf zal ik kiezen? Moet ik alles zelf inpakken of niet? Moet ik (de)monteren? Dit zijn veel voorkomende vragen van mensen die verhuisplannen hebben. Gerlach begrijpt dat niet iedereen evenveel tijd heeft om een verhuizing zelf voor te bereiden. We bieden u daarom een Full-service verhuizing aan of zelfs een compleet Volledig-ontzorg-pakket aan. Natuurlijk kunt u ook voor losse services kiezen.

Full-Service verhuizing in Den Haag & omstreken

Full-service verhuizen houdt in dat wij uw verhuizing van A tot Z volledig uit handen nemen, beginnend met een inventarisatie ter plekke. Aan de hand van de inventarisatie stellen wij een verhuisplan op. Dit plan wordt vervolgens stap voor stap met u doorgenomen. Vanaf dat moment kunt u rustig achterover gaan zitten en kijken hoe het Gerlach Team met beleid en passie uw inboedel inpakt, (de)monteert en verhuist. Dit kunt u verwachten van een Full-service verhuizing in of naar Den Haag:

 • Inpakken inboedel
 • (De)montage werkzaamheden
 • Materialen 
 • Efficiënt en snel verhuizen 
 • Nazorg

Het Volledig-ontzorg-pakket

Wanneer u naast het Full-service verhuizen compleet ontzorgd wilt worden, bieden wij het Volledig-ontzorg-pakket. U vult hiermee de Full-service verhuizing aan met de volgende extra’s:

 • Uitpakken inboedel
 • Handymanservice
 • Ontruimen: bezemschoon opleveren

(De)montage

Gaat u binnenkort verhuizen in of naar Den Haag en heeft u grote meubels staan? Voor onze verhuizers is dit geen probleem. Wij demonteren de grote meubels voor u, verpakken ze voor het vervoer en monteren ze weer op het nieuwe adres. Binnen ons Gerlach Team hebben wij diverse handymans. Zij (de)monteren met gemak kasten, bedden en dergelijke. U kunt kiezen voor een Full-service verhuizing of het Volledig-ontzorg-pakket.

Ontruimen

Bij de ontruimingsservice zorgen wij na uw verhuizing dat uw oude huis bezemschoon wordt opgeleverd. Denk aan: tapijt of vloeren verwijderen, behang van de muren halen, onbruikbaar meubilair verwijderen en alles afvoeren naar het grofvuil. Vervolgens wordt uw oude huis netjes schoongeveegd. Gerlach neemt dit graag voor u uit handen, omdat we begrijpen dat u zich wilt focussen op uw nieuwe onderkomen. U hoeft alleen nog zelf de sleuteloverdracht te doen.

Gerlach, uw persoonlijke verhuishulp!

Verhuislift

In sommige gevallen is het inzetten van een verhuislift niet alleen handig en efficiënt, maar ook noodzakelijk. Onze lift heeft een draagkracht van 400kg en rijkt tot de 12e verdieping. Het inzetten van een verhuislift zorgt bij appartementen en huizen met meerdere etages vaak voor een snelle afhandeling. Tevens werkt het nauwkeuriger en is er nóg minder kans op schade.

Interne verhuizing

Bij een inpandige verhuizing helpt Gerlach u graag naar uw nieuwe vertrek. Onze specialistische en gediplomeerde verhuizers zorgen voor een naadloze overgang. Interne verhuizingen zijn een stuk voordeliger omdat er geen kosten voor transport worden gerekend.

Een veilige en soepele verhuizing? Kies Gerlach

Verhuizen is voor de meeste mensen een ingrijpende en stressvolle zaak. Het is immers niet elke dag dat u uw complete inboedel moet verpakken en naar een andere locatie moet verhuizen. Gelukkig doen wij dit wel dagelijks en kunt u de verhuizing aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat alles zo efficiënt en vlot mogelijk verloopt. Iedere verhuizing is weer anders, maar na jarenlange ervaring kunt u ervan op aan dat wij weten we doen. Kortom: kies voor de verhuisservice van Gerlach!