Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /data/sites/web/gerlachverhuizingennl/www/wp-includes/functions.php on line 5315
Verhuisbedrijf in Wateringen | Gerlach Verhuizingen

Verhuisbedrijf Wateringen

Op zoek naar een verhuisbedrijf in Wateringen of omgeving? Kies dan voor de specialisten van Gerlach Verhuizingen & Transport. Als verhuisbedrijf zijn wij al jaren een van de beste in de omgeving van Den Haag, waaronder dus ook Wateringen. Het Gerlach Team is in te zetten voor zowel particulieren als zakelijke verhuizingen. Ons team werkt altijd volgens het motto 1 team, 1 taak en gezamenlijk zorgen zij voor een goede afloop van iedere verhuizing. Meer weten over een verhuizing door ons verhuisbedrijf in Wateringen? Lees dan verder of neem direct contact met ons op.

Gerlach Verhuizingen & Transport is niet alleen maar actief in Wateringen maar ook in Berkel en Rodenrijs, Delft, Nootdorp en Pijnacker.

Direct een offerte aanvragen?

 • Binnen 24 uur een reactie + prijs schatting
 • Direct antwoord op al uw vragen
 • Beste verhuisservice omgeving haaglanden

Particulieren verhuizingen

Ons verhuisbedrijf in Watering heeft al veel verhuizingen gedaan. Dankzij al deze ervaring die we in de afgelopen jaren hebben opgedaan, zien wij problemen voordat het problemen zijn en kunnen wij deze voorkomen. Zo verloopt u verhuizing een stuk soepeler. Omdat wij altijd een persoonlijke service, persoonlijke offerte en kwaliteitswerk leveren, doen we van tevoren een inventarisatie. Voor deze inventarisatie maken we telefonisch of via de e-mail een afspraak om langs te komen. Zo kunnen wij goed de inboedel en huidige woonsituatie bekijken. Aan de hand van de bevindingen tijdens de inventarisatie maken wij een offerte die op uw situatie is afgestemd. Is een bezoek aan huis niet mogelijk? Dan is het in sommige gevallen om de inventarisatie via de telefoon te doen, maar onze voorkeur ligt altijd bij een inventarisatie aan huis. Zo kan ons verhuisbedrijf in Wateringen voorbereid aan de slag en is er precies duidelijk wat er moet gebeuren.

Bij Gerlach Verhuizingen hebben we als verhuisbedrijf in Wateringen ook twee verhuispakketten: full-service pakket en het volledig-ontzorg-pakket. Bij het full-service pakket zit het volgende inbegrepen:

 • Inpakken inboedel
 • (De)montage werkzaamheden
 • Efficiënt en snel verhuizen
 • Nazorg, (gedeeltelijk) uitpakken

Is dit niet genoeg en wilt u volledig ontzorgd worden? Dan hebben wij het volledig-ontzorg-pakket. Hierbij krijgt u naast bovenstaande ook de volgende services:

 • Uitpakken inboedel
 • Handymanservice
 • Ontruimen: Bezemschoon opleveren

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Gerlach Verhuizingen & Transport? Neem dan contact met ons op voor antwoorden op uw vragen.

Zakelijke verhuizingen

Naast particulieren verhuizingen kunt u bij ons verhuisbedrijf in Wateringen ook terecht voor zakelijke verhuizingen. De zakelijke verhuisservices die wij aanbieden zijn:

 • Projecten
 • Expat service
 • Interne verhuizingen
 • Archief management
 • Relocation

Wij snappen dat een bedrijf runnen alleen al meer dan genoeg van uw tijd kost. Daarom is er het Gerlach Team dat uw bedrijfsverhuizing uit handen kan nemen. Zo kunt u zich blijven richten op uw werk en zorgen wij dat u dit ook zo snel mogelijk na de verhuizing weer kunt doen. Alles bij ons verhuisbedrijf in Wateringen staat in het teken om u, op uw nieuwe adres, weer zo snel mogelijk aan het werk te krijgen. Meer weten over onze zakelijke verhuizingen? Neem dan contact op met onze verhuisadviseurs.

Gerlach Verhuizingen & Transport: Uw verhuisbedrijf in Wateringen

Gerlach Verhuizingen & Transport is uw verhuisbedrijf in Wateringen en omgeving. Of u nou particulier bent of als ondernemer een bedrijfsverhuizing ondergaat, wij zetten ons altijd voor de volle 100% in om de verhuizing zo soepel en snel mogelijk te laten verlopen. Naast verhuizingen kunt u bij ons ook terecht voor de opslag van goederen als uw inboedel nog niet terecht kan in uw nieuwe woning of als u nog niet alles mee kan nemen. Het beste verhuisbedrijf in Wateringen inhuren voor uw verhuizing? Bel dan naar Gerlach Verhuizingen & Transport.