Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /data/sites/web/gerlachverhuizingennl/www/wp-includes/functions.php on line 5315
Verhuisbedrijf in Zoetermeer | Gerlach Verhuizingen & Transport

Verhuisbedrijf Zoetermeer

Het beste verhuisbedrijf in Zoetermeer en omgeving? Ga dan voor Gerlach Verhuizingen & Transport. Wij zijn al vele jaren actief in de omgeving van Zoetermeer en Den Haag. Ons team is in te zetten voor zowel particulieren als zakelijke verhuizingen. Het is dus voor iedereen mogelijk om gebruik te maken van de kennis en ervaring van ons ervaren verhuisteam. Als verhuisbedrijf in Zoetermeer willen we niet dat onze klanten voor verrassingen komen te staan. Daarom werken wij met offertes op maat met een vaste prijs. Daarnaast werken wij alleen met professionele verhuizers zodat u met een gerust hart uw spullen door ons kunt laten verhuizen. Meer weten? Lees dan snel verder of vraag direct een offerte aan.

Buiten Zoetermeer zijn we ook actief in Leidschendam, Voorschoten en Wassenaar.

Direct een offerte aanvragen?

 • Binnen 24 uur een reactie + prijs schatting
 • Direct antwoord op al uw vragen
 • Beste verhuisservice omgeving haaglanden

Particulieren verhuizingen

Als professioneel verhuisbedrijf in Zoetermeer doen we vele particulieren verhuizingen, die gaan van seniorenverhuizingen tot aan internationale verhuizingen. Wij hebben al zeer veel ervaring met particulieren verhuizingen. Dankzij deze ervaring en onze kennis kunnen wij problemen voorzien en daardoor voorkomen. Dit is een van de redenen dat wij ervoor kunnen zorgen dat uw verhuizing soepel verloopt en zo snel mogelijk achter de rug is. Zoals gezegd werken wij enkel met offertes op maat met een vaste prijs. Natuurlijk moeten wij deze prijs wel ergens op baseren. Daarom doen wij het liefste een inventarisatie aan huis. Bij de afspraak komt een van de experts van ons verhuisbedrijf in Zoetermeer uw huidige woningsituatie bekijken en neemt samen met u door welke inboedel verhuist moet worden en hoeveel dit is. Aan de hand van deze informatie zullen wij u een offerte per e-mail opsturen. De offerte heeft een vaste prijs met prijsgarantie zodat u altijd weet wat u betaalt en hoeft u achteraf niet nog meer af te rekenen. Ons verhuisbedrijf heeft ook twee ontzorg pakketten als u zoveel mogelijk uit handen wilt geven.

Het eerste pakket is het zogeheten full-service pakket. Bij dit pakket zit inbegrepen:

 • Inpakken inboedel
 • (De)montage werkzaamheden
 • Efficiënt en snel verhuizen
 • Nazorg, (gedeeltelijk) uitpakken

Het andere pakket gaat nog een stap verder en is het volledig-ontzorg-pakket. Bij dit pakket krijgt u het full-service pakket met daarbij de volgende extra’s:

 • Uitpakken inboedel
 • Handymanservice
 • Ontruimen: bezemschoon opleveren

Wilt u meer weten over onze verhuispakketten of onze diensten als verhuisbedrijf voor particulieren verhuizingen? Neem dan contact met ons op.

Zakelijke verhuizingen

Particulieren verhuizingen zijn niet de enige verhuizingen die ons verhuisbedrijf in Zoetermeer doet. Ook zakelijke verhuizingen worden vaak gedaan door onze professionals. Naast de gewone bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons ook terecht voor andere zakelijke verhuisservices zoals:

 • Projecten
 • Expat service
 • Interne verhuizingen
 • Archief management
 • Relocation

Wij snappen als geen ander dat het up-and-running houden van een bedrijf tijdens een verhuizing al voldoende tijd en stress kost. Hier bovenop nog een bedrijfsverhuizing regelen is bijna niet te doen. Kies daarom voor Gerlach Verhuizingen & Transport. Wij kunnen u veel uit handen nemen zodat u zich voornamelijk kunt blijven richten op de gewone werkzaamheden van uw bedrijf. Door te kiezen voor ons verhuisbedrijf in Zoetermeer weet u zeker dat uw verhuizing soepel verloopt en kunt u snel weer over tot de orde van de dag, maar dan vanaf uw nieuwe plek.

Gerlach Verhuizingen & Transport: Uw verhuisbedrijf in Zoetermeer

Gerlach Verhuizingen & Transport is uw verhuisbedrijf in Zoetermeer en omstreken. Bij iedere verhuizing staat het Gerlach team voor u klaar. Het maakt voor ons team ook zeker niet uit of het om een particuliere verhuizing gaat of om een grote zakelijke verhuizing. Ons verhuisbedrijf doet er alles aan om uw verhuizing zo soepel en fijn mogelijk te laten verlopen. Kunt u nog niet al uw spullen kwijt vanwege een verbouwing of een andere reden? Bij ons verhuisbedrijf in Zoetermeer kunt u ook uw inboedel, of een gedeelte hiervan, opslaan. Zo hoeft u geen derde partij in de hand te nemen en contact te houden met diverse contactpersonen. Gerlach Verhuizingen & Transport is waar u moet zijn. Vraag direct een offerte aan of neem contact op als u nog vragen heeft.