Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /data/sites/web/gerlachverhuizingennl/www/wp-includes/functions.php on line 5315
Verhuisbedrijf in Pijnacker | Gerlach Verhuizingen & Transport

Verhuisbedrijf Pijnacker

Verhuizen in, naar of uit Pijnacker en bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Pijnacker? Gerlach Verhuizingen & Transport is al jaren actief in de omgeving van Pijnacker en Den Haag en is uw beste keuze. Wij doen zowel zakelijke als particulieren verhuizingen, iedereen kan dus gebruik maken van de expertise van onze verhuizers. Ons verhuisbedrijf in Pijnacker werkt altijd met offertes die op maat zijn gemaakt. Hierdoor weet u dat het echt ergens op is gebaseerd en betaalt u niet te veel voor de diensten van een verhuisbedrijf. Daarnaast hebben wij enkel professionele verhuizers in dienst zodat uw spullen gegarandeerd veilig naar uw nieuwe adres worden verhuisd. Meer weten over Gerlach Verhuizingen & Transport? Lees dan verder.

Naast Pijnacker zijn we ook actief in Berkel en Rodenrijs, Delft, Nootdorp en Wateringen.

Direct een offerte aanvragen?

 • Binnen 24 uur een reactie + prijs schatting
 • Direct antwoord op al uw vragen
 • Beste verhuisservice omgeving haaglanden

Particulieren verhuizingen

Als verhuisbedrijf in Pijnacker doen we diverse particulieren verhuizingen zoals senioren verhuizingen maar ook reguliere- en internationale verhuizingen. Doordat wij al veel ervaring hebben kunnen wij problemen herkennen en voorkomen voordat het echte problemen worden. Dit zorgt ervoor dat uw verhuizing met ons soepeler zal verlopen. Om de offerte op maat te maken, doen we graag eerst een inventarisatie aan huis. Tijdens deze inventarisatie bekijken we uw huidige woningsituatie en de inboedel die verhuist dient te worden. Met deze gegevens zullen wij uw offerte opmaken en naar u toesturen via de e-mail. De offerte heeft altijd een prijsgarantie, u bent dus verzekerd dat wij onze diensten voor de vaste prijs op de offerte uitvoeren. Achteraf krijgt u dus geen extra rekening opgestuurd. Als extra service biedt ons verhuisbedrijf in Pijnacker twee pakketten aan die u grotendeels of geheel ontzorgen.

Het eerste pakket is het full-service pakket. Met dit pakket krijgt u:

 • Inpakken inboedel
 • (De)montage werkzaamheden
 • Efficiënt en snel verhuizen
 • Nazorg, (gedeeltelijk) uitpakken

Het andere pakket is het volledig-ontzorg-pakket. Dit pakket gaat nog wat verder en bevat naast bovenstaande ook nog:

 • Uitpakken inboedel
 • Handymanservice
 • Ontruimen: bezemschoon opleveren

Meer weten over de diensten van Gerlach Verhuizingen & Transport? Neem dan contact met ons op.

Zakelijke verhuizingen

Naast onze particulieren verhuizingen doet ons verhuisbedrijf in Pijnacker ook veel zakelijke verhuizingen. Naast de standaard bedrijfsverhuizingen bieden wij de volgende zakelijke verhuisservices:

 • Projecten
 • Expat service
 • Interne verhuizingen
 • Archief management
 • Relocation

Wij snappen dat een bedrijf draaiende houden genoeg tijd en stress kost, een bedrijfsverhuizing kan zorgen voor nog veel meer stress. Laat het daarom over aan de professionals van ons verhuisbedrijf in Pijnacker. Dit voorkomt veel gedoe en stress bij u en uw werknemers. Wij zetten alles in om uw bedrijfsverhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen zodat u snel weer terug kunt naar de orde van de dag en uw werkzaamheden kunt voortzetten.

Gerlach Verhuizingen & Transport: Uw verhuisbedrijf in Pijnacker

Gerlach Verhuizingen & Transport is uw verhuisbedrijf in Pijnacker en omstreken. Het Gerlach team staat bij iedere verhuizing voor u klaar. Voor hen maakt het niet uit of het om een kleine particulieren verhuizing gaat of een grote bedrijfsverhuizing. Ze zullen er alles aan doen om de verhuizing zo fijn en soepel mogelijk uit te voeren en af te ronden. Omdat wij werken met een offerte met prijsgarantie weet u altijd wat u kwijt bent aan de verhuizing en krijgt u geen verhoogde rekening achteraf. Ons verhuisbedrijf in Pijnacker kan ook uw inboedel of een deel hiervan opslaan als dit nodig is. Zo hoeft u geen derde partij in te huren en kunt u contact houden met één partij, Gerlach Verhuizingen & Transport. Meer weten over onze diensten? Neem contact op of vraag direct een offerte aan.