Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /data/sites/web/gerlachverhuizingennl/www/wp-includes/functions.php on line 5315
Verhuisbedrijf in Rijswijk | Gerlach Verhuizingen & Transport

Verhuisbedrijf Rijswijk

Als verhuisbedrijf in Rijswijk draait Gerlach Verhuizingen & Transport al jaren mee in de top. Wij hebben al vele jaren ervaring als het gaat om particuliere en zakelijke verhuizingen in Rijswijk en omgeving. Al jaren staan wij sterk als team, en dat komt door het motto dat wij hanteren: 1 team, 1 taak. Doordat wij altijd met vaste verhuisexperts werken die al jaren samen verhuizingen doen voor ons verhuisbedrijf in Rijswijk zijn ze zeer goed op elkaar ingespeeld. Hierdoor weten ze precies wat ze aan elkaar hebben en verloopt uw zakelijke of particuliere verhuizing zorgeloos. Dankzij Gerlach Verhuizingen & Transport bent u verzekerd van een plezierige en prettige verhuizing zonder stress of gedoe.

Als verhuisbedrijf zijn we niet alleen actief in Rijswijk maar ook in Hoek van Holland, Naaldwijk en Voorburg.

Direct een offerte aanvragen?

 • Binnen 24 uur een reactie + prijs schatting
 • Direct antwoord op al uw vragen
 • Beste verhuisservice omgeving haaglanden

Particulieren verhuizingen

Gerlach Verhuizingen doet als verhuisbedrijf in Rijswijk vele particulieren verhuizingen. Naast de gebruikelijke verhuizingen waar u aan denkt, zitten hier ook senioren verhuizingen en internationale verhuizingen bij. Omdat wij altijd een persoonlijke service, op maat gemaakte offerte en kwaliteitswerk bieden, onderscheiden wij ons van andere verhuisbedrijven in Rijswijk en omgeving. Om een passende offerte te maken, voeren we het liefst een inventarisatie aan huis uit zodat wij een goed beeld hebben van de huidige situatie. Is dit niet mogelijk, dan kan het ook via de telefoon maar het liefste komen wij toch gewoon langs. Aan de hand van onze inventarisatie maken we een offerte met een vaste, scherpe prijs. Dit zorgt ervoor dat u weet waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

Als verhuisbedrijf in Rijswijk bieden we ook twee verhuispakketten aan: Full-service verhuizing en het volledig-ontzorg-pakket. In het full-service pakket zit het volgende inbegrepen:

 • Inpakken inboedel
 • (De)montage werkzaamheden
 • Efficiënt en snel verhuizen
 • Nazorg, (gedeeltelijk) uitpakken

Is dit nog niet voldoende voor u en heeft u behoefte aan nog meer service? Dan kunt u voor het volledig-ontzorg-pakket gaan. Daarbij krijgt u naast de full-service verhuizing nog:

 • Uitpakken inboedel
 • Handymanservice
 • Ontruimen: bezemschoon opleveren

Wilt u meer weten over de particulieren verhuizingen of pakketten van ons verhuisbedrijf in Rijswijk? Neem dan contact met ons op en laat u informeren door een van onze verhuisadviseurs.

Zakelijke verhuizingen

Als professioneel verhuisbedrijf in Rijswijk zijn wij naast particulieren verhuizingen ook in te zetten voor zakelijke verhuizingen. Het runnen van een bedrijf brengt al meer dan voldoende werk met zich mee. Gerlach Verhuizingen kan uw verhuizing uit handen nemen zodat u zich gewoon op uw werk kan focussen terwijl wij de verhuizing regelen. De verhuizers van ons verhuisbedrijf in Rijswijk hebben al veel ervaring met het doen van zakelijke verhuizingen. Door voor ons te kiezen bent u verzekerd dat u snel weer door kan met uw dagelijkse werkzaamheden. Voor bedrijven en ondernemers bieden wij de volgende services:

 • Projecten
 • Expat service
 • Interne verhuizingen
 • Archief management
 • Relocation

Met Gerlach Verhuizingen & Transport heeft u een waardige partner als verhuisbedrijf in Rijswijk voor uw zakelijke verhuizing. Meer weten over de diverse mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Gerlach Verhuizingen & Transport: Uw verhuisbedrijf in Rijswijk

Gerlach Verhuizingen & Transport is uw verhuisbedrijf in Rijswijk en omgeving. Bij ons maakt het niet uit of u nou particulier of ondernemer bent, wij zetten ons altijd in voor de volle 100%. Naast het verhuizen in, naar of uit Rijswijk, kunt u bij ons ook terecht voor internationale verhuizingen. Wij proberen zoveel mogelijk uw wensen te vervullen en hebben altijd een professionele en positieve werkhouding. Een verhuizing is doorgaans een fijne gebeurtenis, ook al komt er veel stress bij kijken. Met behulp van al onze ervaring, kennis en de beste materialen kunnen wij als verhuisbedrijf in Rijswijk iedere verhuizing tot een succes maken. Binnenkort verhuizen? Neem dan contact op met Gerlach Verhuizingen & Transport.