Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /data/sites/web/gerlachverhuizingennl/www/wp-includes/functions.php on line 5315
Uw Piano Verhuizen? | Gerlach Verhuizingen & Transport

Piano verhuizen Den Haag

Een piano of vleugel vervoeren of verhuizen

Het vervoer zit ons in de genen. En dat geldt niet alleen voor het vervoer van standaard goederen. Na jarenlange ervaring met het vervoeren van piano’s en vleugels kunnen wij oprecht zeggen dat dit een specialiteit van ons is geworden!

Direct een offerte aanvragen?

  • Binnen 24 uur een reactie + prijs schatting
  • Direct antwoord op al uw vragen
  • Beste verhuisservice omgeving haaglanden

Gerlach, voor het vervoer van uw dierbare piano of vleugel

Een piano of vleugel verhuizen is niet zomaar een transport. Het vraagt om heel specifieke en zorgvuldige aandacht. Het is een gevoelig instrument en zo gaan wij er ook mee om. Voor het transport komen wij eerst de piano of vleugel en de locaties inventariseren. Zo zorgen we ervoor dat het transport van uw piano of vleugel zo zorgvuldig mogelijk kan worden uitgevoerd. Deze inventarisatie wordt gevolgd door een offerte (met prijsgarantie). Op basis van de inventarisatie maken we een plan van aanpak voor het vervoer van de piano of vleugel. Alles wordt met u in overleg gedaan.

Transport piano of vleugel

De piano of vleugel wordt vervoerd in onze verhuiswagen met laadklep. Het instrument wordt gereden op speciale karren en/of getild. Dit is per situatie anders en hangt af van een aantal factoren. Zo houden we rekening met de ondergrond, maar ook met de doorgang van en naar de locatie. We laten niets aan het toeval over om ervoor te zorgen dat uw piano of vleugel onbeschadigd op zijn nieuwe locatie aankomt.

Uw piano of vleugel veilig en zorgvuldig vervoeren? Kies Gerlach

We begrijpen dat het vervoeren van uw piano of vleugel u enige stress kan opleveren. Het is immers niet iets waar u elke dag mee te maken heeft. Gelukkig doen wij dit wel dagelijks en kunt u het vervoer van deze mooie instrumenten met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat uw piano of vleugel zorgvuldig van punt A naar punt B wordt vervoerd. Kortom: kies Gerlach!

Verhuislift

Wanneer uw piano of vleugel zich op een etage bevindt, kan het nodig zijn dat we deze met een verhuislift het gebouw uit tillen. Hierdoor kunnen wij het instrument nauwkeuriger vervoeren en verkleinen we de kans op schade. Onze verhuislift heeft een draagkracht van 400 kilogram en kan gebruikt worden tot de 12e verdieping.

 

Heeft u vragen over onze mogelijkheden voor het vervoeren van uw piano of vleugel? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.