Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /data/sites/web/gerlachverhuizingennl/www/wp-includes/functions.php on line 5315
Verhuisbedrijf in Nootdorp | Gerlach Verhuizingen & Transport

Verhuisbedrijf Nootdorp

Op zoek naar een top verhuisbedrijf in Nootdorp of omgeving? Kies dan voor Gerlach Verhuizingen & Transport. Al jaren hebben wij ervaring in het verhuizen van complete inboedels van particulieren en gehele bedrijfsinventarissen in de omgeving van Nootdorp. Al jaren doen wij dit met hetzelfde motto als Defensie: 1 team, 1 taak. Dit laten wij zien door alleen met vaste verhuisprofessionals te werken die al jaren samenwerken en daardoor goed op elkaar zijn ingespeeld. Daarnaast leven ze voor verhuizen en zullen ze ten alle tijden met uiterste zorg omgaan met uw spullen.

Dus bent u op zoek naar een uitstekend verhuisbedrijf in Nootdorp of omgeving? Met Gerlach Verhuizingen ervaart u een prettige en plezierige verhuizing zonder stress en/of gedoe. Bovendien zijn we niet alleen actief in Nootdorp maar ook in Berkel en Rodenrijs, Delft, Pijnacker en Wateringen.

Direct een offerte aanvragen?

 • Binnen 24 uur een reactie + prijs schatting
 • Direct antwoord op al uw vragen
 • Beste verhuisservice omgeving haaglanden

Particulieren verhuizingen

Een van de meest voorkomende verhuizingen van ons verhuisbedrijf in Nootdorp zijn particuliere verhuizingen. Hieronder vallen ook seniorenverhuizingen en internationale verhuizingen. Dankzij onze persoonlijke service, offerte op die op de situatie is gebaseerd en het leveren van kwaliteitswerk onderscheiden wij ons van andere bedrijven in de verhuisbranche. Voordat we starten met de verhuizing gaat u samen met een verhuisexpert bekijken hoe de verhuizing ingevuld gaat worden en hoe we uw wensen kunnen vervullen. Het beste kunnen we dit doen door een inventarisatie aan huis maar het is eventueel ook mogelijk via de telefoon, al heeft dit niet onze voorkeur. Met behulp van de inventarisatie zullen wij een offerte opmaken. Deze ontvangt u via de e-mail. U zult achteraf niet voor onverwachte kosten komen te staan omdat u een prijsgarantie op de prijs krijgt. U heeft dus altijd een vaste prijs voor de verhuizing. Wilt u niet al uw spullen meenemen? Dan kunnen we dit, of een deel hiervan, opslaan in onze opslag of naar het grofvuil brengen als dit gewenst is.

Als verhuisbedrijf in Nootdorp hebben we twee pakketten waar u ook uit kunt kiezen: de full-service verhuizing of het volledig-ontzorg-pakket. Bij de full-service verhuizing in Nootdorp kunt u het volgende van ons verhuisbedrijf verwachten:

 • Inpakken inboedel
 • (De)montage werkzaamheden
 • Efficiënt en snel verhuizen
 • Nazorg, (gedeeltelijk) uitpakken

Zoals eerder benoemd hebben we naast de full-service verhuizing ook het volledig-ontzorg-pakket. U kunt gaat voor dit pakket bij ons verhuisbedrijf in Nootdorp als bovenstaande nog niet voldoende is. Met het volledig-ontzorg-pakket wordt de full-service verhuizing uitgebreid met:

 • Uitpakken inboedel
 • Handymanservice
 • Ontruimen: bezemschoon opleveren

Alles weten over de particuliere verhuizingen door ons verhuisbedrijf in Nootdorp? Neem dan direct contact met ons op!

Zakelijke verhuizingen

Naast particuliere verhuizingen doen we met ons verhuisbedrijf in Nootdorp ook zakelijke verhuizingen. Wij snappen dat een bedrijf leiden op zichzelf al voldoende werk is. Een verhuizing daarbij regelen kan stressvol en tijdrovend zijn. Gerlach helpt u graag met de zakelijke verhuizing. Onze verhuizers hebben al veel ervaring met zakelijke- en bedrijfsverhuizingen en weten dan ook precies hoe ze dit het beste aan kunnen pakken. Door de jaren heen hebben wij een zeer effectieve manier van verhuizen ontwikkeld die ook nog eens heel secuur is. Door te kiezen voor ons verhuisbedrijf in Nootdorp kunt u zeer snel weer verder met de orde van de dag en de gebruikelijke werkzaamheden, maar dan vanaf de nieuwe plek. Wij bieden de volgende zakelijke verhuisservices:

 • Projecten
 • Expat service
 • Interne verhuizingen
 • Archief management
 • Relocation

U kunt Gerlach Verhuizingen & Transport als verhuisbedrijf in Nootdorp dus voor verschillende zakelijke verhuizingen inschakelen. Meer weten over onze zakelijke verhuisservices? Neem dan contact met ons op.

Gerlach Verhuizingen & Transport: Uw verhuisbedrijf in Nootdorp

Gerlach Verhuizingen & Transport is uw verhuisbedrijf in Nootdorp en omgeving. Het maakt ons niet uit of u als particulier of bedrijf gaat verhuizen. Of dat u in, van of naar Nootdorp gaat verhuizen. Wij staan altijd voor u klaar. Met onze professionele en positieve werkhouding proberen wij zo veel mogelijk de wensen van onze klanten te vervullen. Dankzij de ervaring, kennis en materialen van de experts van ons verhuisbedrijf in Nootdorp maken we van iedere verhuizing een succes. Verhuizen? Gerlach Verhuizingen & Transport.