Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /data/sites/web/gerlachverhuizingennl/www/wp-includes/functions.php on line 5315
Kantoorverhuizing in regio Den Haag | Gerlach Verhuizingen & Transport

Kantoorverhuizing

Uw kantoor verhuizen in

Den Haag en omstreken

Gaat u met uw bedrijf of organisatie in de regio Den Haag verhuizen, dan bent u bij Gerlach aan het juiste adres. Gerlach heeft al vele kantoor- en projectverhuizingen verzorgd en begrijpt goed dat er snel en efficiënt werk geleverd moet worden om het bedrijf zo snel mogelijk weer draaiende te krijgen. 

Direct een offerte aanvragen?

  • Binnen 24 uur een reactie + prijs schatting
  • Direct antwoord op al uw vragen
  • Beste verhuisservice omgeving haaglanden

Gerlach, uw hulp bij kantoorverhuizingen: veilig en efficiënt

Gerlach begint iedere kantoorverhuizing met een inventarisatie. Op basis daarvan maken we een offerte en een uitgebreid verhuisplan. Het verhuisplan spreken we geheel met u door voordat we beginnen. Door deze grondige voorbereiding én het gebruik van de juiste materialen verhuist Gerlach uw bedrijf of organisatie op een veilige en overzichtelijke manier. Zo verliest u zo min mogelijk tijd om u bezig te houden met uw dagelijkse werkzaamheden.

Kantoor verhuizen

Onze specialisten staan klaar om uw kantoor voor u te verhuizen. Gerlach begrijpt dat u daar zo min mogelijk last van wilt hebben. Daarom biedt Gerlach meerdere servicemogelijkheden om u zoveel mogelijk het werk uit handen te nemen.

Full-service verhuizen

U kunt kiezen voor onze full-service verhuizing, waarbij wij uw inboedel inpakken, (de)monteren indien nodig, onze eigen materialen gebruiken, efficiënt en snel uw spullen verhuizen en nazorg bieden.

Volledig-ontzorg-pakket

Mocht het zo zijn dat u nog meer service van ons wenst, dan kunt u kiezen voor het Volledig-ontzorg-pakket. Wij zorgen er dan ook voor dat uw inboedel weer wordt uitgepakt, dat er een handyman aanwezig is en dat uw oude kantoor ontruimd en bezemschoon opgeleverd wordt.

Opslag

Ook kunt u bij Gerlach terecht als uw bedrijf of organisatie gebruik wil maken van een opslag voor archieven en/of inboedels. Gerlach maakt gebruik van beveiligde en geconditioneerde opslaglocaties. Afhankelijk van de grootte van uw inboedel of archief en wensen zoals tijdelijke toegang, kiezen we de best passende opslaglocatie voor u.

Snel en secuur uw kantoor verhuizen? Kies Gerlach

Het verhuizen van een kantoor brengt de nodige rompslomp met zich mee. Gerlach begrijpt dat dit tot uw core business behoort en dat u betere dingen te doen hebt om het bedrijf draaiende te houden. Voor Gerlach is het verhuizen van uw bedrijf wél de core business. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij dit voor u uit handen nemen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken en zich kunt focussen op uw eigen werkzaamheden. Kortom: kies Gerlach!

Heeft u vragen over onze verhuisservices voor uw kantoor of wilt u meer informatie?
Neem dan contact met ons op.