Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /data/sites/web/gerlachverhuizingennl/www/wp-includes/functions.php on line 5315
Verhuisbedrijf in Leidschendam | Gerlach Verhuizingen

Verhuisbedrijf Leidschendam

Op zoek naar een verhuisbedrijf in Leidschendam of omgeving? Kies dan voor Gerlach Verhuizingen & Transport. Dankzij ons grote netwerk binnen de Nederlandse logistiek sector kunnen wij ons onderscheiden van andere verhuisbedrijven. Bovendien werken wij met echte verhuistalenten die altijd werken als één hecht team. Doordat wij enkel werken met vaste medewerkers zijn ze ook nog eens goed op elkaar ingespeeld en hebben ze al veel ervaring opgedaan. Daarnaast hebben ze een passie voor hun vak: verhuizen. Bent u op zoek naar een top verhuisbedrijf in Leidschendam of omgeving? Neem dan direct contact met ons op of lees hieronder verder over onze diensten.

Niet alleen in Leidschendam is ons verhuisbedrijf actief maar ook in Voorschoten, Wassenaar en Zoetermeer.

Direct een offerte aanvragen?

 • Binnen 24 uur een reactie + prijs schatting
 • Direct antwoord op al uw vragen
 • Beste verhuisservice omgeving haaglanden

Particulieren verhuizingen

Natuurlijk doen wij als deskundig verhuisbedrijf in Leidschendam ook particuliere verhuizingen, seniorenverhuizingen en internationale verhuizingen. Met onze persoonlijke service, op maat gemaakte offertes en kwaliteitswerk onderscheiden wij ons van de andere actieve verhuisbedrijven. Gezamenlijk kijken we naar hoe uw wensen kunnen vervullen als het gaat om uw verhuizing in, uit of naar Leidschendam. Om de verhuizing zo goed mogelijk te laten verlopen, doen we van tevoren het liefst een inventarisatie aan huis. Voor deze inventarisatie maken we per e-mail of telefonisch een afspraak. Tijdens de afspraak bekijken we de gehele inboedel en de situatie. Zo kunnen we de offerte helemaal op uw situatie toespitsen. Bovendien krijgt u altijd een prijsgarantie op de prijs in de offerte. Zo weet u wat de kosten zijn en komt u niet achteraf voor kosten te staan waar u niet op had gerekend.

Bij ons verhuisbedrijf in Leidschendam kunt u terecht voor een full-service verhuizing of zelfs het volledig-ontzorg-pakket. Zo geeft u alles uit handen en hoeft u nergens meer aan te denken bij uw verhuizing in, naar of uit Leidschendam, wel zo fijn natuurlijk. Bij de full-service verhuizing kunt u het volgende verwachten:

 • Inpakken inboedel
 • (De)montage werkzaamheden
 • Materialen
 • Efficiënt en snel verhuizen
 • Nazorg

Als u gaat voor het volledig-ontzorg-pakket van ons verhuisbedrijf in Leidschendam dan krijgt u bovenop bovenstaande nog het volgende:

 • Uitpakken inboedel
 • Handymanservice
 • Ontruimen: bezemschoon opleveren

Wilt u meer weten over onze verschillende diensten als verhuisbedrijf voor particulieren? Neem dan contact met ons op.

Zakelijke verhuizingen

Als professioneel verhuisbedrijf in Leidschendam weten wij dat het runnen van een bedrijf al genoeg werk op zich is. Als u gaat verhuizen naar een nieuw kantoorpand, kan dit zeer stressvol en tijdrovend zijn. Daarom nemen onze specialisten de werkzaamheden u graag uit handen. Onze verhuizers hebben al veel ervaring op het gebied van bedrijfsverhuizingen. Dit heeft ervoor gezorgd dat we precies weten hoe we dit aan moeten pakken. In de loop der jaren hebben we als verhuisbedrijf in Leidschendam een verhuisplan voor bedrijven ontwikkeld dat zeer effectief is. Alles staat in het teken zodat u zo snel mogelijk weer terug naar de orde van de dag kunt gaan. Bij ons kunt u terecht voor verschillende zakelijke verhuisservices zoals:

 • Projecten
 • Expat service
 • Interne verhuizingen
 • Archief management
 • Relocation

Als verhuisbedrijf in Leidschendam is Gerlach Verhuizingen & Transport in te schakelen voor vele soorten zakelijke verhuizingen. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Gerlach Verhuizingen & Transport: Uw verhuisbedrijf in Leidschendam

Als verhuisbedrijf in Leidschendam is Gerlach Verhuizingen & Transport de ideale partner voor zowel particulieren als zakelijke verhuizingen. Bij ons kunt u terecht voor iedere soort verhuizing. Wij doen er alles aan om de wensen van onze klanten te vervullen, als het gaat om verhuizen natuurlijk. Dit doen wij met een professionele en positieve werkhouding. Dankzij de aanwezige kennis en materialen kunnen we als verhuisbedrijf in Leidschendam al uw kostbare bezittingen veilig overbrengen naar het nieuwe adres. Verhuizen? Natuurlijk met Gerlach Verhuizingen & Transport.