Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /data/sites/web/gerlachverhuizingennl/www/wp-includes/functions.php on line 5315
Verhuisbedrijf in Voorschoten | Gerlach Verhuizingen

Verhuisbedrijf Voorschoten

Een verhuisbedrijf in Voorschoten die gespecialiseerd is in particulieren en zakelijke verhuizingen? Dan bent u bij Gerlach Verhuizingen & Transport op het juiste adres. Al vele jaren doen wij zowel nationale als internationale verhuizingen voor particulieren en ondernemers. Wij werken met offertes op maat zodat u zeker weet dat u niet te veel betaald. Bovendien werken wij enkel met echte verhuisprofessionals, uw spullen zijn dus zeker veilig in hun handen. Meer weten over ons verhuisbedrijf in Voorschoten of de diensten die wij aanbieden? Lees dan hieronder verder.

Naast Voorschoten is Gerlach ook actief in Leidschendam, Wassenaar en Zoetermeer.

Direct een offerte aanvragen?

 • Binnen 24 uur een reactie + prijs schatting
 • Direct antwoord op al uw vragen
 • Beste verhuisservice omgeving haaglanden

Particulieren verhuizingen

Ons verhuisbedrijf in Voorschoten doet verschillen particulieren verhuizingen zoals reguliere-, senioren- en internationale verhuizingen. Het Gerlach team pakt iedere verhuizing met twee handen aan en zorgt dat deze soepel verloopt. Dat gebeurt door onze ervaring waardoor wij problemen zien voordat het problemen zijn en daardoor kunnen we ze voorkomen. Om de offerte op maat te maken doen we van tevoren een inventarisatie aan huis. Tijdens deze inventarisatie nemen we gezamenlijk de inboedel door en kijken we naar direct naar de woningsituatie. Aan de hand van deze inventarisatie maken we een persoonlijke offerte die u via de e-mail ontvangt. Wij werken altijd met een vaste prijs zodat u van tevoren weet wat u moet betalen en achteraf niet voor onverwachte hoge kosten komt te staan.

Bij ons verhuisbedrijf in Voorschoten kunt u ook gebruik maken van verhuispakketten. We bieden de volgende twee pakketten: full-service pakket en het volledig-ontzorg-pakket. Bij het full-service pakket kunt u het volgende verwachten:

 • Inpakken inboedel
 • (De)montage werkzaamheden
 • Efficiënt en snel verhuizen
 • Nazorg, (gedeeltelijk) uitpakken

Het volledig-ontzorg-pakket gaat nog iets verder. Hierbij krijgt u full-service pakket met daarbij nog eens:

 • Uitpakken inboedel
 • Handymanservice
 • Ontruimen: bezemschoon opleveren

Heeft u nog vragen over een van onze diensten of wilt u direct de inventarisatie regelen? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

Zakelijke verhuizingen

Zoals gezegd doen wij ook zakelijke verhuizingen. Als verhuisbedrijf in Voorschoten weten we dat een bedrijf leiden en draaiende houden al genoeg tijd en stress kan kosten. Een bedrijfsverhuizing hierbij regelen kan voor te veel stress zorgen, en dat wilt natuurlijk niemand. Laat uw bedrijfsverhuizing daarom over aan Gerlach Verhuizingen & Transport. Wij zorgen dat u zonder stress en gedoe verhuist en snel weer aan de slag kan op uw nieuwe locatie. Naast de standaard bedrijfsverhuizing bieden wij ook nog andere services voor bedrijven:

 • Projecten
 • Expat service
 • Interne verhuizingen
 • Archief management
 • Relocation

Wilt u meer weten over de zakelijke verhuisservices van ons verhuisbedrijf in Voorschoten? Neem dan contact met ons op en laat u adviseren voor uw situatie.

Gerlach Verhuizingen & Transport: Uw verhuisbedrijf in Voorschoten

Gerlach Verhuizingen & Transport is uw verhuisbedrijf in Voorschoten en omgeving. Het maakt voor ons team van professionele verhuizers niet uit wat voor verhuizing zij moeten doen, ze zullen zich altijd inzetten voor de volle 100%. Tijdens iedere verhuizing houden wij rekening met uw wensen en proberen wij die zo veel mogelijk te vervullen. Ons verhuisbedrijf in Voorschoten zal uw verhuizing altijd uitvoeren voor de vooraf afgesproken prijs, ook als er langer door gegaan moet worden dan ingepland. Doordat wij enkel werken met professionele verhuizers zijn zelfs uw kostbaarste spullen in goede handen. Heeft u nog geen ruimte voor uw gehele inboedel door bijvoorbeeld een verhuizing? Bij Gerlach Verhuizingen & Transport kunt u ook uw spullen (tijdelijk) opslaan. Zo hoeft u maar met één partij contact te hebben en houdt u eenvoudig het overzicht. Wilt u weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan.