Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /data/sites/web/gerlachverhuizingennl/www/wp-includes/functions.php on line 5315
Verhuisbedrijf in Naaldwijk | Gerlach Verhuizingen & Transport

Verhuisbedrijf Naaldwijk

Gaat u verhuizen en bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Naaldwijk of omgeving? Neem dan contact met ons, Gerlach Verhuizingen & Transport, op. Al jaren zijn wij een gevestigde naam in de verhuisbranche in de regio van Den Haag en Naaldwijk. Ons team bestaat uit echte verhuisprofessionals die altijd werken volgens het motto: 1 team, 1 taak. Zij zorgen er altijd voor dat iedere verhuizing van ons verhuisbedrijf in Naaldwijk een goede afloop krijgt. Meer weten over een verhuizing door Gerlach Verhuizingen & Transport? Neem dan contact met ons op.

Gerlach is naast Naaldwijk ook actief in Hoek van Holland, Rijswijk en Voorburg.

Direct een offerte aanvragen?

 • Binnen 24 uur een reactie + prijs schatting
 • Direct antwoord op al uw vragen
 • Beste verhuisservice omgeving haaglanden

Particulieren verhuizingen

Als verhuisbedrijf in Naaldwijk is een van onze specialisaties particulieren verhuizingen. Door de loop der jaren hebben wij al vele particulieren mogen verhuizen en hebben we veel ervaring opgedaan. Voor ons is geen situatie onbekend. Hierdoor herkennen wij problemen voor het problemen zijn en kunnen we deze oplossen voordat ze erger worden. Dit zorgt dat de verhuisdag een stuk soepeler zal verlopen. Om een zo goedlopende verhuisdag voor te bereiden, doen we voordat we een offerte opstellen een inventarisatie aan huis. Tijdens deze inventarisatie bekijken we de huidige woonsituatie en de aanwezige inboedel. Zo kunnen wij de beste inschatting maken van de werkzaamheden en de daar bijbehorende kosten. Aan de hand van deze inventarisatie maken wij een verhuisplan en stellen we een offerte met prijsgarantie op. Dit betekent dat u altijd een vaste prijs betaalt, ook als we langer bezig zijn dan ingepland. Met deze service komt u achteraf niet voor onverwachte kosten te staan.

Als verhuisbedrijf in Naaldwijk bieden wij ook nog twee volledige verhuispakketten aan: Het full-service pakket en het volledig-ontzorg-pakket. Bij het full-service pakket kunt u het onderstaande verwachten:

 • Inpakken inboedel
 • (De)montage werkzaamheden
 • Efficiënt en snel verhuizen
 • Nazorg, (gedeeltelijk) uitpakken

Is dit allemaal niet genoeg voor u en wilt u nog een stap verder? Dan hebben wij het volledig-ontzorg-pakket. Daarbij krijgt u alles van het full-service pakket en daarbij nog:

 • Uitpakken inboedel
 • Handymanservice
 • Ontruimen: bezemschoon opleveren

Wilt u meer weten over onze particulieren verhuizingen of over een van de pakketten? Neem dan contact met ons op.

Zakelijke verhuizingen

Particulieren verhuizingen zijn niet de enige verhuizingen die wij als verhuisbedrijf in Naaldwijk doen.  Ook voor zakelijke verhuizingen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden de volgende zakelijke verhuisservices:

 • Projecten
 • Expat service
 • Interne verhuizingen
 • Archief management
 • Relocation

Het is logisch dat een bedrijf runnen al voldoende tijd kost. Een verhuizing daarbij organiseren zorgt vaak voor veel stress en kan tijdrovend zijn. Daarom is het verstandig om ons verhuisbedrijf in Naaldwijk in te schakelen. Het Gerlach Team kan uw verhuizing uit handen nemen. Bij ons staat alles in het teken om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk weer up and running bent op uw nieuwe adres zodat u spoedig de normale werkzaamheden weer kan voortzetten. Alles weten over onze zakelijke verhuizingen? Neem dan direct contact op met een van onze adviseurs.

Gerlach Verhuizingen & Transport: Uw verhuisbedrijf in Naaldwijk

Gerlach Verhuizingen & transport is uw verhuisbedrijf in Naaldwijk en omgeving. Het maakt voor ons niet uit of we bezig zijn met een particulieren of zakelijke verhuizing. Ons team zet zich altijd in met de volle 100% en laat een positieve en professionele werkhouding zien. Bovendien zullen zij er alles aan doen om de verhuisdag zo soepel mogelijk te laten verlopen. Kunt u nog niet uw gehele inboedel kwijt? Geen probleem! Deze kunt u laten opslaan in de geconditioneerde containers van Gerlach. Zo hoeft u maar te communiceren met één partij. Kiezen voor het beste verhuisbedrijf in Naaldwijk of omgeving? Neem dan contact op met Gerlach Verhuizingen & Transport.