Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /data/sites/web/gerlachverhuizingennl/www/wp-includes/functions.php on line 5315
Verhuisbedrijf in Hoek van Holland | Gerlach Verhuizingen

Verhuisbedrijf Hoek van Holland

Een verhuisbedrijf in Hoek van Holland? Kies dan voor Gerlach Verhuizingen & Transport. Wij zijn al jaren een van de beste verhuisbedrijven in de omgeving van Den Haag. Wij bieden op maat gemaakte offertes aan de hand van een inventarisatie en werken alleen met professionele verhuizers. Ons team werkt altijd volgens het motto: 1 team, 1 taak. Gezamenlijk maken zij van iedere verhuizing door ons verhuisbedrijf in Hoek van Holland tot een succes. Meer weten over een verhuizing door Gerlach Verhuizingen & Transport? Neem dan contact met ons op of lees hieronder verder.

Gerlach is niet alleen actief als verhuisbedrijf in Hoek van Holland maar ook in Naaldwijk, Rijswijk en Voorburg.

Direct een offerte aanvragen?

 • Binnen 24 uur een reactie + prijs schatting
 • Direct antwoord op al uw vragen
 • Beste verhuisservice omgeving haaglanden

Particulieren verhuizingen

Een van onze meest voorkomende verhuizingen bij ons verhuisbedrijf in Hoek van Holland zijn particulieren verhuizingen, waaronder ook seniorenverhuizingen en internationale verhuizingen. Omdat wij al vele jaren ervaring hebben met het verhuizen van particulieren kunnen onze verhuizers situaties goed lezen en daardoor actief reageren als er problemen lijken te ontstaan. Doordat wij hierdoor problemen vaak te snel af zijn kunnen we sneller door met de verhuizing en loopt uw verhuizing een stuk soepeler. Om de verhuizing voor te bereiden en een passende offerte op te maken die bij uw situatie past, doen we graag een inventarisatie aan huis. Bij zo’n afspraak bekijken we uw inboedel en de huidige woonsituatie. Zo kunnen wij een verhuisplan maken en een persoonlijke offerte met prijsgarantie. Dankzij deze prijsgarantie bent u verzekerd van een vaste prijs. U hoeft achteraf dus nooit meer te betalen dan op de offerte staat. Geen verrassingen meer op dat gebied. Als verhuisbedrijf in Hoek van Holland bieden we ook verschillende pakketten.

Als eerste hebben we het full-service pakket, dat bestaat uit:

 • Inpakken inboedel
 • (De)montage werkzaamheden
 • Efficiënt en snel verhuizen
 • Nazorg, (gedeeltelijk) uitpakken

Is dit pakket niet volledig genoeg en wilt u nog meer uit handen geven? Dan is het volledig-ontzorg-pakket wellicht voor u geschikt. Daarbij krijgt u, naast het full-service pakket, ook nog het volgende:

 • Uitpakken inboedel
 • Handymanservice
 • Ontruimen: bezemschoon opleveren

Meer weten over het verhuizen als particulier met Gerlach Verhuizingen & Transport? Bel ons dan op 085-1301422 of vraag direct een offerte aan.

Zakelijke verhuizingen

Naast particulieren kunnen ondernemers ook terecht bij ons verhuisbedrijf in Hoek van Holland voor zakelijke verhuizingen. Daarvoor bieden wij onder andere de volgende verhuisservices:

 • Projecten
 • Expat service
 • Interne verhuizingen
 • Archief management
 • Relocation

Wij weten maar al te goed dat een bedrijf runnen al veel van uw tijd kost. Het plannen en organiseren van een verhuizing daarbij kan zorgen voor veel stress. Daarom biedt Gerlach Verhuizingen & Transport de mogelijkheid dat het Gerlach Team uw bedrijfsverhuizing uit handen neemt. Zo zorgen wij dat u spullen snel op hun nieuwe plek staan zodat u zich weer kunt concentreren op de bedrijfsvoering en normale werkzaamheden.

Gerlach Verhuizingen & Transport: Uw verhuisbedrijf in Hoek van Holland

Gerlach Verhuizingen & Transport is uw verhuisbedrijf in Hoek van Holland en omgeving. Voor ons team van verhuizers maakt het niet uit of het nou om een particulieren-, senioren- of zakelijke verhuizing gaat, zij gaan er altijd vol tegenaan om iedere verhuizing succesvol te laten verlopen. Na de inventarisatie krijgt u een offerte op maat en bij akkoord kunnen we de verhuisdag voor u inplannen. Is het nog niet mogelijk om uw gehele inboedel naar het nieuwe adres te brengen? Geen probleem! Bij Gerlach Verhuizingen & Transport kunt u ook terecht voor het opslaan van uw inboedel in een geconditioneerde container die alleen voor dit doeleinde wordt gebruikt. Meer weten over ons verhuisbedrijf in Hoek van Holland of over onze andere diensten? Neem dan contact of vraag direct een offerte aan bij Gerlach Verhuizingen & Transport.