Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /data/sites/web/gerlachverhuizingennl/www/wp-includes/functions.php on line 5315
Opslagruimte in Den Haag | Gerlach Verhuizingen & Transport

Opslag

Opslag inboedel Den Haag

Voor de opslag van uw goederen bent u bij Gerlach aan het juiste adres. We bieden de mogelijkheid om een deel of uw gehele inboedel voor korte of zelfs langere termijn op te slaan. We maken hiervoor gebruik van meerdere opslaglocaties, afhankelijk van de grootte van uw inboedel. Ook op het gebied van opslag biedt Gerlach dus maatwerk. 

Direct een offerte aanvragen?

  • Binnen 24 uur een reactie + prijs schatting
  • Direct antwoord op al uw vragen
  • Beste verhuisservice omgeving haaglanden

Short stay

Het kan voorkomen dat u voor zeer korte tijd een gedeelte of uw gehele inboedel moet opslaan. Gerlach staat klaar om u daarmee te helpen. Uw spullen worden opgeslagen in een container in de beveiligde loods van Gerlach. Hoewel het slechts gaat om een zeer tijdelijke opslag, vindt de opslag plaats in een schone, geconditioneerde en geventileerde container die uitsluitend wordt gebruikt voor de opslag van inboedels. Uiteraard bieden wij de short stay-opslag aan voor een scherpe prijs.

Long stay

Ook is het mogelijk om uw inboedel voor langere tijd op te slaan bij ons. In dit geval worden uw eigendommen tevens opgeslagen in een container van Gerlach, die schoon, geconditioneerd en geventileerd is. Voor het stallen van de container schakelen wij voor de lange termijn een partnerbedrijf in. De containers met uw eigendommen worden na het inpakken direct vervoerd naar het containerhotel van één van deze partners waar de containers de gehele opslagperiode blijven staan.

Inpakservice

Gerlach biedt u ook de mogelijkheid om uw inboedel in te laten pakken alvorens deze wordt opgeslagen. Onze verhuizers hebben jarenlange ervaring met het inpakken van andermans eigendommen. Bovendien weten de verhuizers als geen ander hoe ze uw inboedel opslagwaardig moeten inpakken en vervoeren. Met de inpakservice hebt u zelf geen omkijken meer naar het inpakken en vervoeren van uw spullen.

Een beveiligde en schone opslag?

We begrijpen best dat u uw spullen niet regelmatig laat opslaan. Gerlach is wel dagelijks bezig met opslag en heeft een groot netwerk met partnerbedrijven om daarbij te helpen. Uw spullen zijn daarom veilig bij ons als u ze zelf even niet kwijt kunt. Met onze verhuis- en inpakervaring kunnen wij u het gehele traject uit handen nemen en dat doen we graag. Kortom: kies Gerlach!

Een professioneel en veilig transport?

Heeft u vragen over de mogelijkheden om uw inboedel op te slaan of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Opslag inboedel in Den Haag | Gerlach Verhuizingen & Transport
Uw inboedel opslaan voor de korte termijn of voor een wat langere periode? Gerlach staat voor je klaar voor een veilige en schone opslag.